Videovalvontajärjestelmät

Tuotekuvaus

Kameravalvonta tallettaa tihutyön tekijät silloin, kun kukaan ei ole näkemässä. Kuvat ja kellonajat tallentuvat tietokoneelle ja auttavat ratkaisevasti  ongelmien selvittämisessä. Tämä tietää aikaa myöten myös selvää rahan säästöä. Videovalvontajärjestelmät soveltuvat asuintalojen ja liikekiinteistöjen valvontaan. Valvottavan alueen laajuus ratkaisee tarvittavien kameroiden määrän.

Hyvälaatuisten järjestelmien hankintakustannukset ei ole enää esteenä järjestelmän hankinnalle.  Järjestelmien hinnat tekniseen suorituskykyyn nähden ovat laskeneet huomattavasti viime vuosina.  Järjestelmä maksaa itsensä nopeasti takaisin!

Toiminnot

Tallentava kamerajärjestelmä

Kamerat voidaan liittää monikanavaiseen videotallentimeen. Tallennin tallentaa kameroiden kuvan digitaalisena kiintolevylle. Tallentimet sisältävät ohjauselektroniikan, jolla ohjataan ja hallitaan koko kamerajärjestelmää, mitään erillistä ohjausyksikköä ei tarvita. Kameraohjaukset on ohjelmoitavissa tallentimeen. Käyttöohjaimet on tallentimessa, joilla valitaan kamerakuva ja jolla liikutaan näytön valikoissa kun halutaan muuttaa asetuksia. Joissakin tallentimissa on kaukosäädin joka on erityisen kätevä silloin, kun monitori on asennettu myymälätiskin tai kassan yläpuolelle. Etäkäyttöohjelma mahdollistaa tallenteiden katselun suoraan kotitietokoneelta ja tallenteiden kopioinnin suoraan tietokoneen kovalevylle.

Kaukokäyttö

Liittämällä järjestelmä internettiin voidaan järjestelmän asetuksia muuttaa mistä tahansa verkoon liitetyltä tietokoneelta. Näin voidaan muuttaa järjestelmän asetuksia tulematta itsepaikalle. Asetuksien muuttaminen edellyttää järjestelmän salasanan tietämistä.

Colibri -videotallenninjärjestelmän laitteet

Colibri Grande valvontapaketissa tallennin ja monitori on integroitu yhteen. Tämä helpottaa tallentimen sijoittelua. Se onkin erityisesti suunniteltu käytettäväksi mm. myymälöissä, ravintoloissa ja pienissä yrityksissä. Sen asentaminen on äärimmäisen helppoa ja sitä on poikkeuksellisen helppo käyttää.  

Edut perinteiseen järjestelmään nähden on merkittävät:

  • nopea ja edullinen asentaa
  • ylläpito helppoa ja joustavaa
  • uusia palveluja saadaan
  • helposti laajennettavissa

Laajennukset

Laiteohjaukset

Tallentimeen voidaan liittää liiketunnistimia, jolloin kuvaa tallennetaan ainoastaan silloin kun liikettä valvottavalla alueella on havaittu. Tallentimeen voidaan liittää myös hälytyssireeni, jolloin se toimii rikosilmoitinjärjestelmänä. Tallentimeen liitettävät kamerat voidaan vaihtaa täyttämään valvottavan tilan tarpeet.     

Asentaminen

Colibri Grande kameratalleninjärjestelmän asentaminen on huomattavasti nopeampaa perinteisen erillisistä laitteista koostuvan järjestelmän. Tallennin ja monitori ovat samassa paketissa.